Esittelyt

Hierontaa Jyväskylän SeppälässäSanna

Olen valmistunut Mikkelin ammattikoulusta 2016 koulutetuksi hierojaksi / urheiluhierojaksi.  Valmistumisen jälkeen muutin Espooseen, jossa toimin yrittäjänä Forever Fysiossa. Perheeni kanssa muutimme 2018 Jyväskylään, jossa toimin hierojana paikallisessa yrityksessä. 2019 Opiskelin Anatomy Trainsilla manuaalista lihaskalvokäsittelyä. 

Asiakkaani sanoja lainaten, olen iloinen ja energinen ja levitän ympärilleni hyvää mieltä. Pystyn suorittamaan perustyöni joko kuunnellen tai keskustellen, huomioiden asiakkaiden yksilöllisen tavan nauttia hierontahetkestä. Tulen hienosti toimeen eri ikäisten asiakkaiden kanssa ja pystyn keskustelemaan erityyppisistä aiheista. Asiakkaani ovat kokeneet olevansa erityisiä ja tärkeitä ollessaan minun hierottavana.


Olen aloittanut fysioterapeuttiopinnot Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja tästä johtuen en ole tällähetkellä tavoitettavissa niin useasti kuin ennen. 


Mirkka-Lea

Olen Mirkka-Lea 24 vuotta. Valmistun hierojaksi Gradialta nyt syyskuun lopussa ja aloitan toimintaani Salustotuksella. Hierojan ammattitutkinto on kiinnostanut minua jo yläkouluajoilta saakka. Peruskoulun jälkeen opiskelin lähihoitajaksi, ja näitä töitä olen tehnyt nyt muutaman vuoden.

Hallussa minulla on klassisen hieronnan otteet. Opintoihini kuuluivat tuki-ja liikuntaelimistön perusteet, nestekierron edistäminen/ylläpitäminen sekä raajanivelten mobilisointi.

Ihmiskehon tunteminen ja sen hoitaminen kiinnostavat minua ja haluankin kehittyä ja oppia näistä lisää. Tällä hetkellä käyn itsenäisesti NHA:n functional performance- koulutusta, jossa pureudutaan koko kehon toiminnalliseen anatomiaan. Tämän lisäksi minua kiinnostavat useat muut lisäkoulutukset.

Opiskeluaikana tulleiden asiakaspalautteiden mukaan hierontaotteeni ovat napakat ja hierontaa tarvitsevat paikat löytyvät varmasti. Asiakaspalvelu on rauhallista ja miellyttävää.

Nähdään Salustotuksella! Lämpimästi tervetuloa hierontaan!


Markus

Olen Markus, 23-vuotias Savonlinnasta. Suoritin hieronnan ammattitutkinnon Savonlinnan ammattikoulussa 2020, jonka jälkeen aloitin fysioterapia opinnot Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Joulukuussa 2022 suoritin hieronnan erikoisammattitutkinnon (EAT) Savonlinnan ammattikoulussa, jossa valitsin urheiluhieronnan osaamisalan. EAT- tutkinnosta sain oppeja ylä- ja alaraajakipuisen potilaan toimintakyvyn edistämiseen erilaisilla tekniikoilla, kuten myofaskia-käsittelyt.

Tällä hetkellä käyn kahta eri lisäkoulutusta, jotka saan suoritettua nyt maaliskuun aikana; selkärangan osteopaattisen mobilisoivan hieronnan -koulutus sekä lihaskalvo (faskia 1)-käsittely koulutus. Jatkossa osaan käsitellä lihaskalvoja myös faskiaraudoilla.

Viimeisen vuoden fysioterapeutti-opiskelijana olen oppinut havainnoimaan ja tutkimaan asiakasta laaja-alaisesti sekä monipuolisesti. Hieronnan aikana kuuntelen asiakasta ja keskityn asiakkaan tarpeisiin. Olen saanut positiivista palautetta mm. selkeästä ohjauksesta, otteiden voimakkuudesta sekä asiakkaan kuuntelemisesta.